Startende groepenBNI in Noord-Holland NoordChapters op de kaart

BNI Nederland

Zoek een BNI locatie

Successnet

BNI Podcast

 

Kennismaken met ondernemers en BNI? Bezoekers altijd welkom!

Op deze pagina vindt u de gegevens van locaties en ontmoetingsdagen van BNI chapters in de regio. Alle chapters staan open voor het ontvangen van bezoekers om een keer aan te schuiven bij het ontbijt. Het bezoeken van een chapter is bedoeld om u te laten kennismaken met ondernemers en andere bezoekers van het chapter en met het BNI concept. Op basis van deze ervaring kunt u ook beoordelen of de marketingstrategie, die BNI biedt, bij u en uw onderneming past.

 

 

Naam van de groep
Plaats
Regio
Dag van bijeenkomst
Tijd bijeenkomst
 

 

Goed om te weten als u bezoeker wilt zijn

BNI kent een branchebescherming. Dat betekent dat slechts één vertegenwoordiger per branche lid kan zijn van een chapter. Om te weten te komen of uw branche nog niet vertegenwoordigd is adviseren wij bezoekers om vooraf even contact te hebben met een vertegenwoordiger van het chapter. Die namen vindt u bij elk chapter.

Het vooraf aanmelden als bezoeker is ook nodig om ervoor te zorgen dat er voldoende ontbijten zijn voor leden en bezoekers.

Wij adviseren bezoekers om in elk geval meer dan 20 visitekaartjes mee te nemen en om voorbereid te zijn hun bedrijf te presenteren in 60 seconden. Het meest effectief is een presentatie met daarin de volgende aspecten:

  • uw naam
  • naam van bedrijf
  • wat doet u en waar bent u goed in?