Startende groepenBNI in Noord-Holland NoordChapters op de kaart

BNI Nederland

Zoek een BNI locatie

Successnet

BNI Podcast

 

De missie van BNI
Het is onze missie om onze leden te helpen meer omzet te verkrijgen door een gestructureerd, positief en professioneel aanbeveling marketing programma te bieden dat hen helpt om langdurige, veelbetekenende relaties aan te gaan met kwalitatief goede andere ondernemers.

BNI - Changing the way the world does business©

Het fundament van BNI
is gestoeld op het principe "Geven loont". BNI biedt elk lid de mogelijkheid om ideeën, contacten en netwerken te delen. Dat levert vele voordelen met als belangrijkste voordeel, zakelijke aanbevelingen. Als je lid bent van BNI is het net alsof je een team van verkopers voor je hebt werken die elke dag opletten of ze je kunnen helpen je product in de markt te zetten. Als mond-tot-mond reclame belangrijk is voor jouw bedrijf, dan is BNI het aangewezen netwerk om lid van te worden. 

In 2016 waren er meer dan 7.800 chapters wereldwijd met meer dan 210.000 actieve leden
die samen meer dan 10 miljard euro aan extra omzet voor de leden genereerden! BNI is een zakelijke en professionele   netwerkorganisatie die van elke branche/specialisatie slechts een afgevaardigde lid laat worden per chapter.

Je bedrijf laten groeien met 20%, 30%, 50% of zelfs 100%?
Dit zijn de resultaten die wij zien bij onze leden! Veel van onze leden. Sommige deelnemende leden hebben door de manier van marketing binnen de structuur van BNI zelfs tientallen nieuwe klanten gekregen!!! Succesvol zaken doen door effectief gebruik van mond-tot-mond reclame. De beste manier van adverteren die er is.

BNI biedt structuur en systemen die haar leden helpt te geven en te ontvangen
dit doen we door een omgeving te bieden waarin je persoonlijke sterke relaties kunt opbouwen met twintig, dertig of zelfs veertig andere kwalitatief goede ondernemers uit je eigen regio. Door het realiseren van deze "formele" relaties met anderen, krijg je de kans om je bedrijf aanzienlijk te laten groeien.

Eerste keer op bezoek
Verreweg de beste manier om BNI te leren kennen is door een groep te bezoeken. Wil je graag eens kijken wat het nou precies is klik dan hier om te zien hoe je te werk gaat als je een chapter wilt gaan bezoeken of klik hier als je wilt weten of je lid kan worden van een specifiek chapter, je krijgt dan ook te zien welke contactpersoon van dat chapter je kunt benaderen en hoe.