Startende BNI LocatiesNetwerk kalenderDownloadsVideoBNI Kantoor - TrainingscentrumBNI internationaal nieuws60 seconden presentatiesROI van het lidmaatschap van BNIBNI NieuwsWorkshops

Zoek een BNI locatie

Successnet

Successnet

BNI Podcast

Bezoek een BNI locatie en beleef BNI

Het uitleggen van wat BNI is en hoe het werkt, is als het knippen van haar via de telefoon. De beste manier om u over BNI te lasten informeren, is door BNI te beleven en dat kan het beste door een BNI locatie te bezoeken. Dat kost u eenmalig tijd en de ontbijtbijdrage. Het levert u in elk geval nieuwe contacten op.

De eerste stap is om bij Zoek een BNI locatie te zoeken naar een BNI locatie in de buurt. U kunt dan zien, of navragen bij een van de genoemde contactpersonen, of uw branche nog beschikbaar is in dat BNI locatie.

Als u geen BNI locatie kan vinden of u vindt geen BNI locaties waar uw branche nog beschikbaar is, email of bel dan met het regiokantoor van BNI Den Haag.
Die gegevens vindt u onder Contact.

BNI locaties vragen een redelijke bijdrage voor ontbijt en zaalhuur. Bezoekers krijgen de gelegenheid om zich te presenten in 60 seconden. 

Deelname aan BNI biedt veel voordelen

  • Het vergroot de naamsbekendheid van uw bedrijf bij leden én hun netwerk!
  • Er ontstaan warme en duurzame zakelijke relaties.
  • Er zijn instrumenten beschikbaar om effectiever te ondernemen. Deelname aan allerlei workshops en een mentorprogramma voor nieuwe leden zijn inclusief het lidmaatschap.
  • Elk lid heeft de gelegenheid om zichtbaar te zijn in de groep en zo vertrouwen en profijt te krijgen.
  • En veel, veel meer!!! Voor meer informatie kunt u ook terecht bij Vragen en antwoorden.