Startende groepenBNI in Noord-Holland NoordChapters op de kaart

BNI Nederland

Zoek een BNI locatie

Successnet

BNI Podcast

 

Kelly Eekhof

Phone 06-50969173
Website http://www.macloune.nl

Miss Kelly Eekhof
Sterk in MEDIA
Galileistraat 67
Heerhugowaard
1704 SE

Social Networking Links

Send Message

Kelly Eekhof

Sterk in MEDIA

AmbassadorMy BusinessBinnen BNI pitch ik op webdesign. Omdat een professionele website met een goed doordacht ontwerp zijn doelen behaald. Sterk in MEDIA is een full service mediabureau waarbij je al je marketing onder één dak kunt regelen.

Ideal ReferralIk heb twee vormen van ideale aanbevelingen: Direct voor een eindklant en als externe expert. De ideale eindklant is een persoon of bedrijf die een (nieuwe) huisstijl wilt, zo compleet mogelijk: van logo tot advertentie tot folders en visitekaartjes De andere is een reclamebureau die op zoek is naar freelancers om op piek-momenten of projectbasis in te zetten. Het reclamebureau behoud het contact met de eindklant en huurt mij is als externe expert.

Top ProductMijn sterkste kant is het ontwerpen of restylen van drukwerk bedoelt voor promotie: bedrijfsfolders en flyers

Top Problem SolvedEen klant belde me een beetje in paniek op. Hij moest naar een beurs in Amerika om zijn nieuwe product te lanceren, maar was vergeten de promotiematerialen te bestellen. Of ik binnen een week het foldermateriaal kon verzorgen. Ik ben meteen aan de slag gegaan en heb voor deze klant alles tot in de puntjes verzorgt en keurig op tijd zijn nieuwe folders en flyers afgeleverd.

My Ideal Referral Partnerreclamebureaus, sign bedrijven, grafische afwerkingsbedrijven en webbouwers.